Ons team

We dragen bij aan betere preventieve orthopedische zorg door innovatieve, niet-chirurgische behandelingen en bijbehorende producten onder de aandacht te brengen en te promoten. Zo helpen we veel patiënten, onder andere met artrose, goed te blijven functioneren zonder dat een operatie nodig is.

Evert-Jan van der Kamp

Met Supportho-Medical willen we dichter bij de arts en hun dagelijkse vraagstukken staan. 
" Uw probleem is (ook) onze uitdaging" . 

Met onze (vaak) verfrissende oplossingen en een laterale denkwijze, proberen we de focus te verleggen om zo het probleem vanuit een andere invalshoek aan te pakken. "omdat het altijd beter kan" 
Dit kan leiden tot andere, vaak betere resultaten. 
Als voorbeeld, het werken met Arthrosamid, een acrylamide hydrogel voor de behandeling van Artrose. Artrosamid zorgt voor een betere functie, minder pijnklachten en zwelling na slechts een enkele injectie. Het behadelresultaat houdt tot wel 3 jaar stand. www.arthrosamid.nl. Bijna te mooi om waar te zijn, maar je kunt alleen jezelf overtuigen door het toe te passen en de ongelooflijke verhalen te horen van patiënten.

 

Ton Grimminck

Ik word gedreven door innovaties in medische hulpmiddelen en oplossingen die direct de kwaliteit van leven verbeteren. De weg van idee naar marktaandeel is niet eenvoudig, maar de toegevoegde waarde voor zowel ondernemers als patiënten geeft altijd de kracht om door te zetten. Van zelfzorg bij gynaecologische onderzoeken tot preventieve orthopedie.

Paul van der Wielen

Ik ben bewegingswetenschapper (VU Amsterdam) en fysiotherapeut (Fontys Eindhoven). Tijdens mijn master in de bewegingswetenschappen heb ik onderzoek gedaan naar voorste kruisbandproblemen en operatietechnieken.

Na mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij verschillende medische bedrijven, waar ik betrokken was bij de ontwikkeling, productie en commercialisering van orthopedische producten, zoals heup- en knieprotheses en biomaterialen. Gedurende de afgelopen 15 jaar heb ik als directeur de verantwoordelijkheid gedragen voor de regio’s Nederland, België-Luxemburg en Scandinavië.

Na meer dan 25 jaar in deze functie te hebben gewerkt, heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging: preventieve, niet-operatieve orthopedie.

Wat mij direct opviel, is dat conservatieve orthopedie – oftewel niet-operatieve behandelingen onderontwikkeld zijn. Orthopedisch chirurgen richten zich, zoals de naam al zegt, vooral op operaties, en geen enkele andere medische beroepsgroep lijkt zich bezig te houden met niet-operatieve orthopedische behandelingen. Dit gebrek aan aandacht, zowel vanuit de medische sector als vanuit zorgverzekeraars, heeft geleid tot een beperkt aanbod van conservatieve behandelingsopties. De bestaande keuzes zijn vaak niet ideaal. Wie wil immers meerdere keren met corticosteroïden behandeld worden of al op 54-jarige leeftijd een knieprothese krijgen, terwijl er betere alternatieven zijn?

Het is tijd voor verandering. Er zijn namelijk effectievere behandelingen die patiënten kunnen helpen een operatie uit te stellen of zelfs te vermijden, zonder de nadelen van traditionele methoden.

Samen met Evert-Jan en Ton hebben we deze alternatieven onderzocht. Op deze website vindt u de producten die wij als waardevolle toevoegingen beschouwen. Ze vormen een uitstekende aanvulling op bestaande niet-operatieve behandelingen, met als doel mensen met artrose te helpen pijnvrij te blijven functioneren.

©Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.